Als zorgprofessional is snel eerste hulp verlenen een must, of het nu om een kind of volwassene gaat. Wil jij leren hoe je een patiënt het beste helpt na een val? Of hoe je moet reanimeren met een AED?

Tijdens de interactieve cursussen van LUSEC leer je niet alleen alles over veiligheid in de zorg. Aan de hand van uitdagende scenario’s leer je het ook direct in de praktijk toepassen.

Reanimatie & AED

Weet jij wat je moet doen als iemand stikt of een hartaanval krijgt? Leer reanimeren en omgaan met een AED.

Lees meer

Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen incl. e-learning

Een uitgebreide EHBO-cursus speciaal toegepast op de praktijk in jouw vak. LUSEC creëert een interactieve training vol uitdagingen.

Lees meer

Uitgebreide EHBO incl. e-learning

EHBO hoeft niet saai te zijn. De cursussen van LUSEC zijn een echte beleving.

Lees meer

EHBO aan baby’s en kinderen incl. e-learning

Bij kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het voor medewerkers in de kinderopvang, het onderwijs maar…

Lees meer

EHBO aan baby’s en kinderen

EHBO verlenen aan kinderen vraagt om speciale vaardigheden. Leer op een veilige manier hulp verlenen aan jonge kinderen en baby’s.

Lees meer

BHV

Elk bedrijf moet tenminste een BHV’er op de werkvloer hebben. Leer omgaan met noodgevallen met praktijkgerichte opdrachten en scenario’s.

Lees meer

Staat je cursus er niet bij?

Er zijn zoveel verschillende scenario’s en mogelijkheden te bedenken conform veiligheid. Het is (bijna) niet mogelijk om alle veiligheidscursussen te…

Lees meer