Weet jij wat je moet doen als een zwemmer niet meer boven komt? Of als een sporter een hockeybal op zijn knieschijf krijgt? Kennis van EHBO is van groot belang om snel te handelen bij blessures en onveilige situaties. LUSEC biedt interactieve veiligheidscursussen die zijn ingericht naar de dagelijkse praktijk in de sport. Een verkorte cursus volgen? Ook dat is mogelijk.

EHBO aan baby’s en kinderen

EHBO verlenen aan kinderen vraagt om speciale vaardigheden. Leer op een veilige manier hulp verlenen aan jonge kinderen en baby’s.

Lees meer

EHBO aan baby’s en kinderen incl. e-learning

Bij kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het voor medewerkers in de kinderopvang, het onderwijs maar…

Lees meer

BHV

Elk bedrijf moet tenminste een BHV’er op de werkvloer hebben. Leer omgaan met noodgevallen met praktijkgerichte opdrachten en scenario’s.

Lees meer

Reanimatie & AED

Weet jij wat je moet doen als iemand stikt of een hartaanval krijgt? Leer reanimeren en omgaan met een AED.

Lees meer

Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen incl. e-learning

Een uitgebreide EHBO-cursus speciaal toegepast op de praktijk in jouw vak. LUSEC creëert een interactieve training vol uitdagingen.

Lees meer

Uitgebreide EHBO incl. e-learning

EHBO hoeft niet saai te zijn. De cursussen van LUSEC zijn een echte beleving.

Lees meer

Staat je cursus er niet bij?

Er zijn zoveel verschillende scenario’s en mogelijkheden te bedenken conform veiligheid. Het is (bijna) niet mogelijk om alle veiligheidscursussen te…

Lees meer