Een gebroken been, brand of een leerling die onwel wordt: op school kan er veel misgaan. Daarom wordt het volgen van EHBO-cursussen steeds meer gestimuleerd, ook vanuit de overheid. De trainers van LUSEC weten als geen ander hoeveel er op je af komt op het gebied van veiligheid binnen een school. We bieden daarom een ruim aanbod aan cursussen, speciaal ontwikkeld voor professionals in het onderwijs.

Ben je op zoek naar veiligheidscursussen voor leerlingen in het beroepsonderwijs? Ook voor jouw doelgroep verzorgt LUSEC een creatieve cursus op maat.

Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen incl. e-learning

Een uitgebreide EHBO-cursus speciaal toegepast op de praktijk in jouw vak. LUSEC creëert een interactieve training vol uitdagingen.

Lees meer

EHBO aan baby’s en kinderen

EHBO verlenen aan kinderen vraagt om speciale vaardigheden. Leer op een veilige manier hulp verlenen aan jonge kinderen en baby’s.

Lees meer

EHBO aan baby’s en kinderen incl. e-learning

Bij kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het voor medewerkers in de kinderopvang, het onderwijs maar…

Lees meer

BHV

Elk bedrijf moet tenminste een BHV’er op de werkvloer hebben. Leer omgaan met noodgevallen met praktijkgerichte opdrachten en scenario’s.

Lees meer

Reanimatie & AED

Weet jij wat je moet doen als iemand stikt of een hartaanval krijgt? Leer reanimeren en omgaan met een AED.

Lees meer

Opleiding EHBO-instructeur

Wil je graag jouw kennis en vaardigheden aan anderen overdragen? Dan is de opleiding EHBO-Instructeur wellicht iets voor jou!

Lees meer

Staat je cursus er niet bij?

Er zijn zoveel verschillende scenario’s en mogelijkheden te bedenken conform veiligheid. Het is (bijna) niet mogelijk om alle veiligheidscursussen te…

Lees meer