Terug naar Cursusaanbod

Particulieren

Leren omgaan met onveilige situaties kan levens redden, zowel thuis als op het werk. Met EHBO of reanimatie kun je altijd kinderen, familieleden of collega’s voorzien van de juiste hulp. Tijdens de veiligheidscursussen van LUSEC leer je wat je moet doen, en krijg je gelijk de kans het toe te passen. Onze scenariotrainingen zijn een beleving die je nooit meer vergeet.

Tip: zorgverzekeraars vergoeden aan particulieren (een gedeelte van) de kosten van EHBO- en reanimatiecursussen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekering!

EHBO aan baby’s en kinderen

EHBO verlenen aan kinderen vraagt om speciale vaardigheden. Leer op een veilige manier hulp verlenen aan jonge kinderen en baby’s.

Lees meer

EHBO aan baby’s en kinderen incl. e-learning

Bij kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het voor medewerkers in de kinderopvang, het onderwijs maar…

Lees meer

Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen incl. e-learning

Een uitgebreide EHBO-cursus speciaal toegepast op de praktijk in jouw vak. LUSEC creëert een interactieve training vol uitdagingen.

Lees meer

Uitgebreide EHBO incl. e-learning

EHBO hoeft niet saai te zijn. De cursussen van LUSEC zijn een echte beleving.

Lees meer

Reanimatie & AED

Weet jij wat je moet doen als iemand stikt of een hartaanval krijgt? Leer reanimeren en omgaan met een AED.

Lees meer

Staat je cursus er niet bij?

Er zijn zoveel verschillende scenario’s en mogelijkheden te bedenken conform veiligheid. Het is (bijna) niet mogelijk om alle veiligheidscursussen te…

Lees meer