BHV

BHV >>

Iedere organisatie is vanuit de wet verplicht om een goed werkende bedrijfshulpverlening te organiseren. De BHV-ers moeten dan ook goed opgeleid en getraind zijn om risico’s zoals een beginnende brand te beperken en te bestrijden en indien nodig veilig en snel het gebouw te ontruimen.

Het is in het belang van elke organisatie dat bedrijfsprocessen ongehinderd plaats kunnen vinden. Incidenten zoals brand of het onwel worden van een medewerker zijn niet altijd te voorkomen. Door goed opgeleide BHV-ers worden deze risico’s zoveel mogelijk voorkomen en beperkt, waardoor het werk snel weer hervat kan worden na  inzet van de bedrijfshulpverlening.

Hoe weet u nu of een BHV-cursus van goede kwaliteit is?

NIBHV (Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening)

Het NIBHV is in 1999 opgericht door het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en Het Oranje Kruis. Het NIBHV is hét kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening in Nederland. De doelstelling is het bevorderen van de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening en de veiligheid in bedrijven en andere organisaties.

De BHV-cursussen van LUSEC zijn gecertificeerd door het NIBHV. Na behalen van de BHV-cursus ontvangen de cursisten het NIBHV-certificaat en –pasje.

Uw BHV-ers krijgen hiermee aantoonbaar een BHV-cursus van goede kwaliteit en weten  wat ze moeten doen!

Vrijstelling Eerste Hulp

Met een erkend en geregistreerd EHBO diploma van bijvoorbeeld het Oranje Kruis, kunt u een vrijstelling krijgen voor het  Eerste Hulp gedeelte van de BHV-cursus.

NIBHV

BHV

2 dagen: € 299,-

E-learning +
praktijkdag: € 225,-

Herhaling, 1 dag: € 175,-


Ploegleider BHV

2 dagen: € 299,-

Herhaling, 1 dag: € 175,-

BHV bij werken met kinderen

2 dagen: € 299,-

Herhaling, 1 dag: € 175,-
CONTACT

t: 06 29 16 95 05
e: info@lusec.nl
KvK: 09217781
LOCATIE

Wij geven onze cursussen in Ede (Gelderland).
VOLG ONS OP